wp357e3824.png


wp7c225b52.png
wpaff05c70.png

Wij zijn de mening toegedaan dat het sportieve mee mag deel uitmaken van deze website. Het is nu eenmaal zo dat de media  het voetbal en de wielersport op het voorplan brengen. We hebben deze twee sporten bovenaan geplaatst wat niet wil zeggen dat de overige sporttakken minder belangstelling verdienen.  Daarom ook hebben we links voorzien naar een groot aantal andere sporttakken. Er bestaat echter een grote diversiteit in een aantal sporten zodat we ze niet allemaal aan bod kunnen laten komen, waarvoor onze verontschuldigingen. Varianten zijn vooral te vinden bij de gevechtssporten. Als doekje voor het bloeden kan u toch onderaan de pagina terecht voor het opzoeken van andere, overigens niet onbelangrijke, sporten.

We gaan ervan uit dat ALLE sporten minstens even belangrijk zijn voor hun beoefenaars en supporters.

In tweede instantie voorzien we hier ruimte voor ontspanning en recreatie. En waar kan men daar beter voor terecht dan in een aantal pretparken en andere vermakelijkheden.  En ja...hiervoor durven we zelfs even  buiten ‘s lands grenzen treden. Zeg nu zelf, een gezinsuitstap kan best leuk zijn en vatbaar voor herhaling.

Ook de 'zittende' ontspanningsvorm verdient een plaats op deze webstek met toneel, theater en muziek.

De meest bekende hebben we voor u op een rijtje gezet. Het lijdt geen twijfel dat ook in lokale gemeenschappen of kringen prachtige toneelvoorstellingen worden vertoond. Men hoeft het dus niet altijd ver van huis te gaan opzoeken.

En aangezien we het toch over ‘zittende’ ontspanning hebben, mogen we zeker onze bioscoopzalen niet vergeten aan te bevelen. Er is keuze te over.

Maak een keuze uit één van nevenstaande submenu’s.

Enjoy !

Tot slot verschaffen we ook nog plaats voor de verschillende festivals die ieder jaar opnieuw worden georganiseerd en die kunnen rekenen op een massale belangstelling, zowel van binnen- als van buitenlands publiek.

wp60b58218.png
Vrije tijd

Onlangs werden ook de Vlaamse musea in het aanbod opgenomen. We hebben reeds een tamelijk grote selectie gemaakt in deze sector, alhoewel de lijsten zeker nog kunnen worden uitgebreid.  Voorlopig echter is er voor elk wat wils. Men kan het zo raar niet bedenken, of ergens is er altijd wel iemand die rond de meest bizarre zaken een museum weet rond te bouwen.